Hunter wellies

/
8 Comments

Cardigan: Marella, T-shirt: H&M, Boots: Hunter wellies, Necklace: H&M, Office Citybag: Zara, Bracelets: Cruciani and Accessorize.uk, Trousers - Zara











Jesen nam je stigla pa tako i ovi ružni kišni dani, a kiša nažalost ne znači da se ujutro ne moramo ustati iz kreveta, da ne moramo ići na posao, fakultet ili da ne moramo riješavati obaveze koje imamo, no kiša znači da je vrijeme za - gumene čizme.
Hunter boots ili popularno Hunterice, prošle su popriličan put od britanskih ledina, preko kraljevske porodice, pa sve do Park Avenije.
Nose ih gotovo svi, i jednostavno su postale  sinonim za bezvremenski britanski klasični stil. Ne samo britanski, ‘hunterice’ su ušle u modnu enciklopediju kao jedan od stotinu komada bez kojih danas ne može ni jedna žena, ali ni muškarac.  Ja sam luda za Huntericama, i želim ih u svim bojama i modelima. Definitvno stvar koja je genijalna za jesen i zimu, i koju ja generalno najviše nosim. Prednost je to sto  se mogu uklopiti u razne outfite, a i dalje se ističu. Ja sam svoje izabrala  u  omiljenoj mi  boji, ali opasno mi se sviđaju silver. Gumene čizme su takve ili ih baš volite ili ih prezirete, nema sredine. Ja sam se zgrožavala na njih do prije par godina, a sada su omiljene. Ovaj outfit sam nosila  jučer na faks, totalno casual, jer sam se tako i osjećala, debeli đemper, majica, kožne pantale i hunterice, a ovu ljubičatu monotoniju razbila sam Zarinom torbom u bež boji.







You may also like

Broj komentara: 8:

  1. Divna kombinacija za kisoviti dan. Lep primer kako ukombinovati ovakve cizmice uz fancy garderobu :)
    http://lamiastoria018.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Sve je tako super i chic! I want it all!
    Kisses Emina

    Blog: www.fashionbyemina.blogspot.com
    Instagram: http://instagram.com/eminamasovic
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12856043

    Would you like to follow each other?

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je jako lepo uklopljeno :)

    http://dimi-cool.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. divne čizme, pogotovo boja, baš su se lijepo uklopile u sve...

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala puno, meni je boja super :), drago mi je da ti se sviđa.

    OdgovoriIzbriši

Pokreće Blogger.